DASKA VESLO

O NAMA

BEACH BAR...

...k'o ni jedan drugi!

Mi smo grupa sportskih entuzijasta koji su na leto 2016. godine odlučili da otvore splav na kojem će posetioci imati priliku da se oprobaju u novom sportu: veslanju na dasci tj. stand up paddlingu. Danas, tri godine kasnije, na splavu zaista promovišemo ovaj sport ali i mnogo više od toga! Splav Daska Veslo je postao omiljeno mesto – bez obzira na to da li se bavite sportom ili samo želite da uživate na reci. Trudimo se da za naše posetioce obezbedimo kompletnu uslugu: od obuke za vožnju na SUP daskama, iznajmljivanja dasaka, organizaciju SUP tura za razgledanje Beograda sa reke, a imamo i restoran, odličnog koktel majstora, veliki ponton za sunčanje, terasu sa predivnim pogledom na reku i stvarno super atmosferu! Svakog vikenda organizujemo celodnevni DJ weekend matine, dok je popodne radnim danima rezervisano za živu muziku koja na pravi način upotpunjuje zalaske sunca na reci.

 

Otvoreni smo sezonski, tačnije od trenutka kada krene lepo vreme (sredina aprila) do kraja oktobra. I da ne zaboravimo da pomenemo važne sporedne stvari: imamo tuš kabine koje možete koristiti nakon vožnje dasaka kao i ormariće sa ključem u kojima možete da ostavite vaše stvari.

DISCONNECT TO

CONNECT

NJAM!!!

restoran i ketering

Restoran je segment naših delatnosti na koji smo posebno ponosni! Naša draga šefica kuhinje Olivera svoj dan započinje u cik zore – odlaskom na pijacu gde nabavlja najsvežije sastojke od kojih će tog dana spremati preukusne obroke za vas. Preporučujemo vam da se svakog dana raspitate za dnevni specijalitet. Ukoliko želite da na našem splavu organizujete neki događaj – korporativni teambuilding, privatnu proslavu ili nešto treće, javite se da napravimo ponudu samo za vas. Kreiramo posne i mrsne menije i u svom asortimanu imamo širok izbor vegeterijanskih i veganskih specijaliteta.

SIMPLY

DELICIOUS

©2019 by Daska Veslo Beach Bar

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon